Lépjen tagjaink közé

Legyen Ön is tagja az orvostudomány egyik legújabb szakmai társaságának, legyen része a legrégebbi életmód-gyógymódok kutatásának és használatának a gyógyításban és a megelőzésben!

Lépjen tagjaink közé

Lépjen be az Életmód Orvostani Társaság tagjai közé!

Legyen részese a krónikus betegségek gyógyításának, megelőzésének és kutatásának új, bizonyítékokon alapuló orvostudományi ágának! A mai orvostudomány legnagyobb szakmai és gazdasági kihívását az életmóddal összefüggő betegségek jelentik. Az életmód orvoslás ezen krónikus betegségek megelőzését, gyógyítását jelenti tudományos, bizonyítékokon alapulú életmódot befolyásoló eljárásokkal, mint mozgás, étkezés, stressz menedzsment.

1. tény: A krónikus betegségek - mint szív-érrendszeri betegségek, 2. típusú cukorbetegség, elhízás és egyes rosszindulatú daganatok - patogenezisében központi szerepet játszik az életmód.

2. tény: Az életmóddal összefüggő betegségek jelentik ma az első számú megbetegedési és halálozási okot Európában és a fejlett országokban.

Csatlakozzon a szakmai hálózatunkhoz! 

Életmód-kapcsolt betegségek kutatásában, megelőzésében, gyógyításában

Az életmód orvoslásban érintett minden szakember tagja lehet az Életmód Orvostani Társaságnak - köztünk általános orvosok, gyógytornászok, dietetikusok, védőnők, ápolók, edzők, természetgyógyászok.

A Magyar Életmód Orvostani Társaság testvérszervezetei: European Society of Lifestyle Medicine, American College of Lifestyle Medicine. 

A Társasági tagság révén Ön:

  • Szakmai kapcsolatokat alakíthat ki az életmód orvoslásban tevékenykedő külföldi vezető szakemberekkel, kutatókkal
  • Napra kész információkat kap az életmód orvoslás tudományos eredményeiről, legfrissebb szakmai irányelveről, valamintazok gyakorlati alkalmazásáról
  • Szakmai elismerést és fejlődést érhet el
  • Szervezett rendezvényeken, konferenciákon és képzéseken vehet részt, amelyek lehetőséget adnak az aktuális tudományos és szakmai ismeretek frissítésére
  • Életmódorvosi továbbképzéseken, oktatásokon vehet részt
  • Lehetősége nyílik részt venni közös kutatásokban, illetve saját kutatási eredményeket is publikálhat, megoszthat a szakmai közönséggel

Jelentkezzen tagjaink közé!

Töltse ki az alábbi belépési kérelmet, a Társaság két tagjával írassa alá, mint támogató, és küldje el számunkra a kitöltött lapot!

Felvételi kérelem letöltése >>>