5. Európai Életmód Orvosi Kongresszus - 2023

Idén novemberben kerül megrendezésre az 5. Európai Életmód Orvosi Kongresszus az ELMO (European Lifestyle Medicine Organization) által. Nagy megtiszteltetés, hogy a kongresszusnak idén Budapest adhat otthont a Magyar Életmód Orvostani Társaság (ÉMOT) közreműködésében.

Tisztelt Kolléga!

 

Ezúton szeretettel meghívunk az első, az ELMO (European Lifestyle Medicine Organization) által Magyarországon megrendezett 5. Európai Életmód Orvosi Kongresszusra.

Az Európai Életmód Orvosi Szervezet (ELMO) egy tudományos orvosi szervezet, amelynek székhelye a svájci Genfben található. Az ELMO a krónikus, nem fertőző megbetegedések és az életmóddal kapcsolatos betegségek kutatásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik, elősegítve a bizonyítékokon alapuló orvoslást.

Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a 2022-es, nagy sikerű Európai Életmód Orvosi Kongresszus után idén Budapesten a Magyar Életmód Orvostani Társaság (ÉMOT) közreműködésével kerül megrendezésre a kongresszus.

Hisszük, hogy a kongresszus összehozza a világ különböző tájairól érkező küldötteket, politikai döntéshozókat, nagy tudású szakembereket és lehetőséget biztosít a szakértői tudás megosztására, a barátság, továbbá a szakmai együttműködés előmozdítására. Célunk, hogy a mai társadalom nagy problémáival és az életmód orvoslásnak ezeknek a problémáknak betöltött szerepével tudományos körökben foglalkozhassunk.

A találkozó számos foglalkozást tartalmaz, például innovatív témájú interaktív workshopokat, nemzetközi életmód-szakértők közötti megbeszéléseket. Ezen kívül a kongresszuson a szakmai előadások, szakértői megbeszélések mellett sor kerítünk Magyarország döntéshozóival egy politikai kerekasztal beszélgetésre is, ahol a résztvevőknek lehetősége nyílik az életmóddal kapcsolatos kérdések megvitatására a politikai küldöttséggel.

A kiállítók és a szponzorok a kongresszus fontos részét képezik. Mind a kiállítóknak, mind a szponzoroknak lehetőségük van különböző formában (pl. szatellit előadás, nyomtatott anyag, kongresszus anyag, elektronikus szponzorálás, kiállítás, branding) megjelenni a kongresszuson.

A kongresszus lehetőséget kínál arra, hogy az Ön munkáját egy releváns orvosi és egészségügyi szakértőkből álló csoportban mutassa be, így a kongresszus kiváló lehetőséget, hogy potenciális új kapcsolatokat építsen a témájával kapcsolatosan.

Az Ön aktív részvétele kulcseleme annak a célkitűzésünknek, hogy a legmagasabb tudományos értékű nemzetközi rendezvényt biztosítsuk. Jó hír, hogy a szervezők idén a magyar résztvevők számára 20% kedvezményt biztosítanak a regisztrációs díj árából a „HHPE” kód felhasználásával.

A tudományos programot úgy alakítottuk ki, hogy számos különböző lehetőséget kínáljunk Önnek a tudatosság növelésére és az életmódorvoslás legújabb innovációinak felfedezésére. Az Ön lelkesedése és támogatása segít nekünk abban, hogy az ELMO 2023-as kongresszusa emlékezetes esemény legyen valamennyi résztvevő számára.