Életmódorvosi Konferencia 2024

2024. október 10-12. között kerül megrendezésre az Életmódorvosi Konferencia, a Magyar Életmód Orvostani Társaság Egyesület (ÉMOT) éves szakmai konferenciája.

Tisztelt Kolléga!

Szeretettel meghívunk az Életmódorvosi Konferenciára, ami idén október 10-12. között kerül megrendezésre. A konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen az életmódorvoslással kapcsolatos legfrissebb kutatási eredmények megismerésére, a szakmai fejlődésre, az innovatív módszerek és kezelési stratégiák, továbbá a gyakorlati tapasztalatok megvitatására.

A konferencián lehetőség nyílik a szakértői tudás elmélyítésére és megosztására, szakmai közösség építésére, szakmai együttműködések előmozdítására és tapasztalatcserére. Ez az alkalom kiváló lehetőséget kínál az életmódorvoslás valamennyi szakembere (pl. orvos, dietetikus, mozgásterapeuta, pszichológus) közötti interdiszciplináris együttműködések kialakítására is.

Várunk szeretettel minden kedves résztvevőt a 2024-es Életmódorvosi Konferenciára!

 

Konferencia időpontja: 2024. október 10-12.

Helyszín: NaturMed Hotel Carbona Superior**** (8380 Hévíz, Attila u. 1.)

Fontos dátumok:

  • Absztrakt beküldési határideje: 2024. 06. 30.
  • “Early Bird” regisztráció határideje: 2024.07.31.

Kapcsolat:

  • E-mail cím: konferencia2024@emot.hu
  • Telefonszám: +36 70 629 6059

Rendezvényszervezés és jelentkezés:

Regisztráció:

  • Minden információ és jelentkezési lehetőség a www.emot.hu weboldalon található. Céges és csoportos regisztráció esetén kérjük jelentkezzenek a konferencia szervezés elérhetőségein.

Program, előadások:

  • A konferencia tervezett programja feltöltés alatt.