Életmódorvostan - szakkönyvbemutató konferencia 2023.

2022. decemberében jelent meg az "Életmódorvostan" szakkönyv az életmódorvostan első hazai szakkönyveként.

2023. május 15. - Magyar Tudományos Akadémia

 

Sajnos újabb jelentkezéseket már nem tudunk fogadni a konferencián, elértük a maximimális jelentkezési létszámot. Megértést előre is köszönjük, és hamarosan adunk hírt a következő eseményünkről. 

 

Tisztelt Kolléga!

Ezúton szeretnénk sok szeretettel meghívni az első, magyarnyelvű Életmódorvostan könyv bemutatójával egybekötött konferenciánkra.

Az életmóddal összefüggő betegségek ma a fejlett világ első számú halálozási okát jelentik. Ezen betegségek gyógyításában és megelőzésében kiemelt szerepe van a helyes táplálkozásnak, rendszeres és megfelelő intenzitású testmozgásnak, egészséges környezeti infrastruktúra biztosításának.

Az életmódorvostan egész Európában újdonságnak számít, számunkra pedig megtiszteltetés, hogy ennek a módszernek az úttörői lehetünk Magyarországon is. Az Életmódorvostan című szakkönyv átfogóan foglalkozik az életmódtényezők egészséget befolyásoló hatásaival, az életmóddal összefüggő betegségek kórélettanával és gyógyításával, valamint az egyéni életmódorvosi terápia felállításával és annak követésének alapjaival is.

Konferenciánkon a szakmai előadások mellett sor kerül egy politikai kerekasztal beszélgetésre is, ahol a résztvevőknek lehetősége lesz hazánk döntéshozóit kérdezni a témával kapcsolatban.

Konferencia időpontja: 2023. május 15.

Helyszín: Budapest, Magyar Tudományos Akadémia

(Budapest, Széchenyi István tér 9, 1051)

Felolvasóterem

Életmódorvostan Konferencia programterv

A részvétel ingyenes. Regisztrálni a konferencia2023@emot.hu e-mail címen lehet.

A konferencia tervezett programja:  Az elkészült plakáton olvasható

További információért keressen bennünket az info@emot.hu e-mail címen, vagy a +36 20 417-2570 telefonszámon.