Jön az első Európai Életmód Orvosi Konferencia!

Az életmód orvoslás történetének újabb mérföldkövéhez érkezett, ugyanis novemberben rendezik az első, az egész kontinens szakembereit felvonultató kongresszust, amelyen az ÉMOT is képviselteti magát.

Európai szintű találkozó

2018. november 10-11-én rendezik meg Genfben az első Európai Életmód Orvosi Konferenciát. A European Lifestyle Medicine Organization (ELMO) által szervezett esemény célja, hogy még szélesebb körben promotálja az életmód orvoslásának, az életmódelemek reformjának döntő szerepét az egészség megőrzésében, a gyógyításban. A szakma és a nagyközönség is értesülhet majd a legújabb mozgási, táplálkozási, szociális környezeti, pszichoszociális ajánlásokról, és meggyőződhet róla, milyen fontos az életmód orvoslás ismereteire épülő oktatás és kommunikáció.   
Az első Európai Életmód Orvosi Konferencia a legelismertebb szakembereket és nemzetközi szaktekintélyeket kívánja Svájcban felvonultatni, hogy megoszthassák egymással a bizonyítékokra épülő kutatási eredményeket, hogy ezekre alapozva tovább fejlődhessen az életmód orvoslás tudománya.
A Magyar Életmód Orvostani Társaságot dr. Vernes Réka, az ÉMOT külföldi kapcsolatokért felelős elnökségi tagja fogja képviselni a konferencián.

Forrás: https://www.elmocongress.com

Téma szakértői


Visszalépés az előző oldalra...